Symposium Lifestyle for Healthy Ageing

Het Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN) organiseert op donderdag 1 december 2011 het symposium Lifestyle for Healthy Ageing in het Provinciehuis te Assen. Het thema van het symposium is Wonen & Zorg.

Doel van dit symposium is te informeren over nieuwe ontwikkelingen die binnen het thema Healthy Lifestyle plaatsvinden en kennis te laten maken met activiteiten op het gebied van Wonen & Zorg. Een “Healthy Lifestyle” heeft betrekking op een gezonde manier van leven. De omgevingsfactoren bepalen in hoge mate het dagelijks leefpatroon en daarmee ook de kwaliteit van “actief leven” en het welzijn van de mens.

Tijdens het symposium zullen tal van aspecten in plenaire sessies en deelsessies de revue passeren, op het terrein van wellness, e-health, domotica, sociale innovatie, met zorg wonen, etc. Op de demovloer presenteren bedrijven / instellingen de laatste ontwikkeling op dit gebied.

NijFinster presenteert in één van de deelsessies over het succesvol toepassen van thuiszorgtechnologie.

Het symposium is voor een brede doelgroep toegankelijk, ondernemers, onderzoekers, intermediairs en bestuurders. HANNN brengt de verschillende expertises met elkaar in contact om gezamenlijk nieuwe concrete initiatieven te ontplooien.

bron: http://www.hannn.eu/nl/symposium

Nieuws Rss

CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

19-06-2017 CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

Goed nieuws: CoderDojo Dokkum gaat door! Na de zomerperiode zal CoderDojo… Lees verder

Klik hier voor meer nieuws

Partners & klanten

Previder CMOGroningen
Bekijk al onze referenties