Spelen met de zorg van morgen

Als in 2020 iedereen online consulten kan houden met zijn zorgverlener, dan ontstaat er veel meer concurrentie tussen zorgverleners. Zorgverleners moeten daarom goed zichtbaar zijn, goede marketingtools inzetten, maar natuurlijk ook goede zorg leveren. Dit is een van de scenario’s uit het trendboek ‘Spelen met de zorg van morgen’ dat TrendITion vandaag publiceert.

In ‘Spelen met de zorg van morgen’ schetst TrendITion relevante eHealth-trends in de eerste lijn. Deze zijn online zorgconsulten, online psychische hulp, online beoordelingen, domotica, populatiemanagement in de wijk, zelfmetingen en het persoonlijk gezondheidsdossier. De auteurs beschrijven van elke trend wat de impact kan zijn op het zorgproces. Dit doen ze op basis van de huidige status, factoren die de ontwikkeling kunnen versnellen en factoren die de ontwikkeling kunnen vertragen.

TrendITion

TrendITion is een samenwerkingsverband van Nictiz, het expertisecentrum voor standaardisatie en eHealth, en het Radboud REshape Center for Innovation. TrendITion geeft via trendanalyses, onderzoek en berichtgeving inzicht in wat er aan eHealth is, komt en gaat. Het trendboek bundelt relevante trends in de eerstelijnszorg en daagt de lezer uit om na te denken over de impact die trends hebben op het zorgproces.

Meepraten?

Met dit trendboek wil TrendITion een discussie op gang brengen over de impact van digitale ontwikkelingen op de eerstelijnszorg en hoe deze ontwikkelingen de rol van zorgverleners en patiënten veranderen. TrendITion houdt op 30 april een interactieve meetup. Meepraten kan ook op Twitter via hashtag #trendboek en via de LinkedIn-groep van Nictiz.

Zie voor meer informatie: www.nictiz.nl/trendboek

bron: www.trendition.nl

Nieuws Rss

CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

19-06-2017 CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

Goed nieuws: CoderDojo Dokkum gaat door! Na de zomerperiode zal CoderDojo… Lees verder

Klik hier voor meer nieuws

Partners & klanten

Zibber
Bekijk al onze referenties