Onze partners & klanten

GERRIT richt zich op zorginnovatie: zij stimuleren en faciliteren de regionale zorgcommunicatie en maakt in project iPMD gebruik van de kennis, knowhow en capaciteit van NijFinster.

Noorderbreedte biedt o.a. zorg in en rond woonzorgcentrum Meckema State in Kollum. Noorderbreedte wil samen met cliënten, familie en zorgmedewerkers de betekenis van de inzet van tablets en beeldcommunicatie onderzoeken. NijFinster verzorgt de technische realisatie met de inzet van het platform van Carescreen.

De Forensisch Zorgspecialisten, o.a. centrum voor klinische forensische psychiatrie, heeft een kliniek voor TBSpatiënten. Zij wil de begeleiding van transmurale patiënten versterken en verbeteren en daarbij gebruikmaken van de mogelijkheden van ICT. NijFinster ondersteunt de projectleider, begeleidt interne werksessies en levert advies.

Het ZorgInnovatieForum (ZIF) is binnen project iAGE als partner betrokken bij de implementatie van beeldzorg bij Oosterlengte. ZIF heeft NijFinster gevraagd om een inventarisatie te doen naar verbredingsmogelijkheden van de dienstverlening m.b.v beeldzorg met o.a. huisartsen en ziekenhuis.
 

CMOGroningen is binnen project iAGE als partner betrokken bij de implementatie van beeldzorg bij Oosterlengte. CMOGroningen heeft NijFinster gevraagd om advies en procesbegeleiding met als doel Stichting Het Oude Ambt als 2e dienstverlener (met o.a. ouderenwerk en mantelzorgondersteunging) aan te haken op het beeldzorgplatform. 
 

Oosterlengte is een ketenzorgorganisatie in het oosten van de provincie Groningen met een verpleeghuis, verzorgingshuizen en een thuiszorgorganisatie. Oosterlengte heeft zorg-op-afstand geïmplementeerd als dienst- en procesinnovatie. NijFinster begeleidde het voorbereidingstraject en de implementatie als extern adviseur.

InteraktContour biedt zorg aan mensen met niet aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking. Ze voerde een pilot TeleZorg uit voor 40 van haar cliënten. NijFinster was betrokken bij de projectontwikkeling, begeleidde de uitvoering en realiseerde de techniek. Na de pilot van 2011 groeide de dienstverlening uit tot 130 cliënten verspreid over het hele werkgebied van InteraktContour.

Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg op afstand met behulp van beeldtelefonie. Een succesvolle en vlot opgeschaalde innovatieve dienst. Er draait sinds 2015 een pilot met een nieuw platform gebaseerd op BYOD. NijFinster is de technische - en implementatiepartner en begeleidde de leverancierskeuze.

Zibber biedt beeldtelefonie en SIPdiensten, welke NijFinster, op maat gemaakt naar de wensen van de klant, inzet in haar projecten. Een eenvoudig, flexibel en zeer doeltreffend platform met interessante mogelijkheden.

Wonen Plus

WonenPlus biedt zelfstandig wonende ouderen, gehandicapten en chronisch zieken diensten en persoonlijke ondersteuning. Ze deed een proefproject in Beemster en Schermer met beeldbellen. NijFinster was betrokken bij de projectontwikkeling, begeleidde de uitvoering en realiseerde de techniek.

Stichting Herrie.nu is een bijzondere netwerkorganisatie op het gebied van zorginnovatie. Zij is o.a. actief en betrokken op het zorg-op-afstand domein en maakt in haar werkplaatsen gebruik van de kennis, knowhow en capaciteit van NijFinster.

Previder levert internetacces voor onze projecten met (thuiszorg)cliënten. Wij willen bijv. dat een cliënt alleen met de zorgorganisatie en eenmalig bij installatie met ons te maken heeft. Dat is nodig bij deze doelgroep en vraagt om bijzondere werkprocessen. Samen met Previder lukt dat.

Carescreen

Carescreen is leverancier van een flexibel en veelzijdig platform, voor (beeld)communicatie, informatie, enterainment en bedrijfsprocessen. NijFinster zet dit platform, aangepast aan de wensen van de klant, in bij haar projecten.
 

BTCS uit Delden was onze installatiepartner voor het project met Interakt Contour in Twente. Met hen hebben we dezelfde "strakke maar warme" processen kunnen vormgeven, die zo belangrijk zijn voor de betrokken cliënten. Ze zijn thuis in de regio en treffen de juiste "toon" voor deze doelgroep.

Data Diensten Friesland is onze installatiepartner en verzorgen tevens de helpdesk en storingsdienst in strakke maar ook "warm" vormgegeven werkprocessen.  De lijnen zijn kort, we zijn pandgenoten.

Kabelnoord is het moederbedrijf van NijFinster, maar ook leverancier van internetacces, installatie en technische expertise. Kabelnoord heeft innovatie en maatschappelijke rendement hoog in het vaandel. NijFinster geeft handen en voeten aan die maatschappelijke opdracht.

Vital Rural Area is een Europees samenwerkingsproject van 13 projectparters uit 6 Noordzee Landen. NijFinster was één van de bedrijven, betrokken bij de praktische uitvoering van projecten in de NOFA regio.

Voor verschillende projecten maakte Pasana de Sionsberg gebruik van onze kennis en onze technische mogelijkheden op het gebied van videoconferencing. Met name de diensten-en-consulten-op-afstand naar de eilanden spreken tot de verbeelding.

Nieuws Rss

CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

19-06-2017 CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

Goed nieuws: CoderDojo Dokkum gaat door! Na de zomerperiode zal CoderDojo… Lees verder

Klik hier voor meer nieuws

Partners & klanten

GERRIT CMOGroningen
Bekijk al onze referenties