NijFinster naar landelijke conferentie "Krimp in Beweging".

NijFinster stond deze week op de beursvloer van de Noordelijke Krimpbeurs. Samen met 39 andere projecten en ideeën over hoe  antwoorden te vinden op krimpvraagstukken.

Tijdens het speeddaten op de beursvloer maakte de deelnemers kennis met alle 40 projecten en initiatieven. De 150 deelnemers konden door het weggeven van ballonnen de beste ideeën waarderen. Zodoende zou een Top 10 worden samengesteld van de meest originele, aansprekende, inspirerende, beste projecten, oplossingen en experimenten om met demografische veranderingen om te gaan.

Met verve hebben we in tientallen dates onze ideeën over het inzetten van voorzieningen-op-afstand over het voetlicht gebracht. En met succes. Aan het eind van de dag kwam na het tellen van de ballonnen NijFinster als vierde uit de bus.  Samen met de anderen in De Top 10 mogen we opnieuw acte de presence geven op de Landelijke Bestuurdersconferentie: "Krimp in beweging" op 2 december 2010 in Den Haag.

De Noordelijke krimpbeurs werd georganiseerd in het kader van het Europese project over demografische verandering: DC NOISE (Demographic Change: New Opportunities In Shrinking Europe)

Nieuws Rss

CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

19-06-2017 CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

Goed nieuws: CoderDojo Dokkum gaat door! Na de zomerperiode zal CoderDojo… Lees verder

Klik hier voor meer nieuws

Partners & klanten

Piter Jelles DataDiensten Fryslan
Bekijk al onze referenties