Congres Innovatieve Technologie in de Langdurende Zorg 09/11

NijFinster neemt deel aan het congres Innovatieve Technologie in de Langdurende Zorg met een stand op de informatiemarkt. Eén van onze thuiszorgprojecten komt aan bod in het uitgebreide workshopprogramma.

Wat kan technologie betekenen voor nieuwe zorgconcepten, voor zelfredzaamheid en de beschikbaarheid van zorg bij oplopende krapte op de arbeidsmarkt? Hoe pak je het aan? Deze vragen krijgen speciale aandacht tijdens een nieuwe editie van het landelijk congres Innovatieve Technologie in de Langdurende Zorg, op dinsdag 9 november 2010 in het NBC in Nieuwegein.

Het congres wordt georganiseerd door StudieArena en zorginnovatiebureau DAZ i.s.m. Vilans (kenniscentrum Langdurende Zorg) en de kenniskring Technologie in de Zorg van de Hogeschool Zuyd. Het congres vindt plaats in het NBC in Nieuwegein.

In het programma zullen de mogelijkheden van zorgtechnologie en de implementatie van techniek in het zorgproces centraal staan. De deelnemers kunnen hun eigen congresprogramma samenstellen uit 30 workshops, met de volgende thema’s: zelfredzaamheid, techniek in woonomgeving, zorg op afstand, monitoring en medische zorg thuis, dwaaldetectie, bewegen, revalidatie, arbeidsondersteunende techniek en het elektronisch cliënten dossier.

Plenaire sprekers zijn ondermeer: drs. Pieter Vos, algemeen secretaris Raad voor de Volksgezondheid en Zorg en prof.dr. Luc de Witte, hoogleraar Technologie in de Zorg aan de Universiteit van Maastricht. Ook vindt tijdens het congres een Lagerhuisdebat plaats en is er een informatiemarkt. Het complete congresprogramma staat op www.studiearena.nl.

 


 

Nieuws Rss

CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

19-06-2017 CoderDojo Dokkum krijgt vervolg in najaar 2017

Goed nieuws: CoderDojo Dokkum gaat door! Na de zomerperiode zal CoderDojo… Lees verder

Klik hier voor meer nieuws

Partners & klanten

Thuiszorg Het Friese Land
Bekijk al onze referenties